May the Force be with you

maanantai 12. syyskuuta 2011

Satulassa taas!

Kylläpä sitä mieli lepää kun pääsee oikeisiin hommiin :)! Ei Gamma ole vielä valmis, mutta nyt siinä on selkeä kuvio ja keskitytty asialliseen asiaan. Ehkä vähän värikynää vielä (siis sana sinne, toinen tänne, lause tuohon, tuo lause pois, tunnetilaa selvemmäksi, vähän konkretiaa jne) ja hyvä tulee! Helpottunut olo - että vihdoin kaiken sen tyhjänpuhumisen jälkeen ("alan kirjoittaa Kreikkalaisia uudestaan sitten kun...") pääsin vihdoinkin työhön. Täytyy myöntää, että eniten käytin kyllä delete-näppäintä, kun riisuin Gammasta turhat sotkut pois. Itse asiassa se turha oli niin näteissä nipuissa, että en tosiaankaan tajua, miksen huomannut tätä aikaisemmin. Turhuus tippui pois kuin kypsät omenat puusta - suokaa anteeksi onneton vertauskuva ;). Ei novelleihin tarvitse ympätä koko maailmaa, vaikka novelli olisikin kokonaisen romaanikässärin jäänne. Tässä kohtaa yksinkertainen on kaunista. Viilaustahan Gamma vielä vaatii, mutta silti - back on track ja iloinen siitä :).

6 kommenttia:

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Hienoa kuulla, että työ sujuu taas!

Oli kiva tavata silloin pari viikkoa sitten :).

Rooibos kirjoitti...

Kiitos Maria, niin oli :).

Jere Vartiainen kirjoitti...

Joskus tällaiset asiat tuntuvat vaativan vain hieman aikaa. Valitettavan vaikea sitä on vain joskus huomata ja itselle sallia.

J.S. Meresmaa kirjoitti...

Oikein alkaa itseäkin syyhyttää into päästä kirjoittamaan, kun luin postauksesi. On vain maltettava pari viikkoa vielä, että päivätyö päättyy. :)

Kirsi kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa! Mistähän löytäisi samanlaisen vireen..

Rooibos kirjoitti...

Jere: Joo, aikaa vaatii, ja ikävä kyllä yleensä paljon enemmän kuin kärsivällisyys sietäisi ;).

J.S: Tsemppiä siis vielä hetkiseksi ennen kuin pääset kirjoittamaan valtoimenaan!

Kirsi: Toivottavasti vire löytää tiensä pian sinnekin! En yhtään tiedä, että mistä löysin omani, joten en osaa sanoa, että mistä päin kannattaisi lähteä metsästämään...