May the Force be with you

torstai 23. lokakuuta 2008

Jos, niin ehkä

Aamu: Metrossa oli paljon porukkaa. Rautatieasemalla puolet porukasta otti vuoteensa ja kävi. Koska olin seisonut alkumatkan, luikahdin oranssille penkille istumaan, pois sisään tulevien tieltä. Metro lähti liikkeelle. Ikkunan takana pimeää. Seinillä kunnallisvaalimainoksia. Tuijotin sisäänpäin. Metro kiihdytti, ikkunan takana Kampin metroasema lipui pois ja vaihtui pimeyteen. - No justiinsa! älähdin ääneen siinä vaiheessa, kun tajusin, että nimenomaan Kampissa piti jäädä pois, jos mieli töihin. Ilmeisesti en mielinyt ;). Ajoin Ruoholahteen ja sieltä takaisin Kamppiin ja annoin liukuportaiden kammeta minut maan kamaralle. Hyvästi mahdollisuus ajella metrolla eestaas koko päivän. Huomenna olisin voinut sanoa töissä, että "yritin kyllä tulla, mutta en päässyt metrosta oikealla asemalla pois koko päivänä". Juu ei. Alistuin kohtalooni ja menin töihin.

Päivä: Parempiakin lounaita on saatu kuin köyhä täytetty ruisleipä ja tupla-annos pussipuuroa.

Ilta: Menin jumppaan, ihan oikeasti. Heilutin käsiä merkityksettömästi joka suuntaan, otin askelia, jotka eivät vieneet mihinkään. Se teki hyvää. Jumpan jälkeen kuuma suihku, ruokaa ja sitten siskon luokse lojumaan. Kupillinen rooibosta, sohva, Idols... Olipa se kivaa :). Ihanan rentoa. Ei vaatimuksia mihinkään suuntaan.

Myöhäilta: Nyt mietin, että menisinkö suoraan sänkyyn lukemaan Meyerin Breaking Dawnia (uudelleen siis) vai neuloisinko ensin muutaman raidan. Voi olla, että neulomuksessa pitää alkaa kaventaa seuraavaksi ja haluan tehdä sen homman yhteen menoon loppuun asti, joten taidan mennä sänkyyn vampyyrien kanssa.

Saldo: Kaksi sivua raakatekstiä, jotka kirjoitin syödessäni välipalaa ennen jumppaa. Kaksi sivua, jotka kirjoitin, koska tahdoin kirjoittaa.

Ei kommentteja: