May the Force be with you

maanantai 4. tammikuuta 2010

Kerro kerro kuvastin

Vuoden eka työpäivä. Töissä kuuteen asti. Ei luovaa toimintaa tänään, jollei luovaksi toiminnaksi lasketa sitä, että yritin löytää mätsäävän alaosan uuteen puserooni. Ikävä kyllä minulla ei vieläkään ole peiliä, siis kokovartalo- tai edes puolivartalopeiliä, ja asunnon ainoa peili löytyy vessan peilikaapin ovesta. Miten tsekataan housujen istuvuus vessan peilikaapista? Ei mitenkään. Tai no, jos kiivetään toinen jalka vessanpytyn ja toinen kylpyammeen päälle, niin sitten peilistä näkyy suikale keskivartaloa omituisessa asennossa. Ongelma? Ei toki. Ratkaisu: otetaan kotiavaimet käteen, kipitetään rappuun ja tilataan hissi. Hississä on peili. Pitää vain seisoa oven välissä, ettei kukaan saa tilattua peilailijaa ei-toivotulle matkalle eri kerroksiin.

Ja kyllä, löysin melko toimivan outfitin huomiseksi. Toivotaan, että huomenna hissin peili vastaanottaa ajoissa töistä tulevan Rooiboksen, jolla on energiaa ja rannetta kirjoittamiseen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, tuli kyllä elävästi mieleen, kun penskana kiipesi peilin ääreen juuri noin: toinen jalka pöntöllä, toinen jossakin muualla. Mutta hissiä en älynnyt tilata. Hauska juttu. Saanko pihistää kirjaani :)

Rooibos kirjoitti...

Vaivanpalkka: pihistä vaan :) - jos minäkin laitan omaani, niin katsotaan, huomaako kukaan yhteneväisyyttä ;D.

Muuten, en pysty kommentoimaan blogiasi, mikä on iso harmi - osaisitko keksiä, mistä se johtuu? Ei sillä, ongelmia on muidenkin wordpress-blogien kommentoinnissa, ei yksin sinun. Olisikohan joku sanonut joskus, että kommenttini menevät johonkin roskapostilaatikkoon...? En tiedä, bloggerissa sellaista ei ole.

Ja jos joku muu kuin Vaivanpalkka tietää ratkaisun tähän ongelmaani, kertokaa ihmeessä!

Anonyymi kirjoitti...

Heissan! Auts, et pysty kommentoimaan blogiani. Ei kuulosta kivalta. Minä itse en aluksi pystynyt kommentoimaan jotakuta muuta. Älysin sitten, että minun piti olla kirjautuneena omaani, jotta pystyin kommentoimaan. Mutta en tiedä, onko tämä ratkaisu. Minä en ymmärrä tekniikasta mitään.

Töypöydälläni tai kojelaudallani tai jossain ei ole näkynyt viestejäsi. Hassua.

Minun pitää sitten jatkaa kommentointia täällä :)

Joo, käytetään vessanpeili-hissi-juttua molemmat. Olisiko se intertekstuaalisuutta... :)

Rooibos kirjoitti...

Vaivanpalkka: Yleensä olen aina kirjautuneena blogger-tililleni kun kommentoin. Hämmentävää kyllä. Ehkä jonain päivänä kommentointi mystisesti onnistuu - jatkan yrittämistä ;).

Niin, olisiko se sitten intertekstuaalisuutta... vai -blogstualisuutta ;)?