May the Force be with you

maanantai 11. tammikuuta 2010

Vapaapäivä koukussa

Vapaapäivä, lomapäivä. Vanhat lomat täytyy pitää pois ennen virkavapaata ja koska en saa pitää kaikkia jäljelläolevia lomia yhteen pötköön ennen virkavapaata, olen ripotellut lomaa sinne tänne. Etenkin tänne, nyt. Tänään ja huomenna lomaa, ensi viikolla lisää, vähän niinkuin virittäytymistä virkavapaaseen. Tänään en tosin päässyt sängystä ylös ihan niin kuin olisin halunnut, mutta ei kai se haittaa mitään? Jos on ihan hirveän väsynyt, ei jaksa kirjoittaa?

Olen kirjoittanut Alfa Alfaa. Hitaasti, mutta varmasti. Luulen, että nyt olisi pienen evästauon aika ja sen jälkeen otan jonkun toisen tekstin käsittelyyn. Luulen niin. Minkäköhän tekstin otan seuraavaksi? Alfa Betan? Varmaan pitäisi, mutta en yhtään tiedä, mitä siinä on tarkoitus tapahtua. Ehkä kirjoitan hiukan raakatekstiä Alfa Betasta, vanhaa kunnon "haluaisin, että tämä novelli olisi... että tästä nousisi esille..." ja niin edelleen. Jospa sitten löytyisi jotain osviittaa siitä, mihin päin ollaan menossa. Nythän Alfa Beta on vain kasa katkelmia, jotka on irrotettu alkuperäisestä Alfasta, kun halkaisin sen kahtia.

Ajatuksissa pyörii kaikenlaista. Karuselli, sellainen vanhanaikainen, hidas, rauhallinen. Pyörimässä ovat etenkin viimeöiset unet, jotka saattoivat olla tosia. Olivat tosia. En tiedä, mitä ne merkitsevät, mutta tuntuu niin kuin olisin koukussa niihin. Merkitseekö se jotain? Hyvää vai huonoa? Haluaisin olla vielä enemmän koukussa, haluaisin kellua. Haluaisin luistella ja joku ottaisi kiinni kun kaadun.

Ei kommentteja: