May the Force be with you

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Hot hot hot

Luin eilen illalla loppuun Amanda Aizpurieten valituista runoista koostuvan kokoelman Vihreäsilmäinen yö. Oli hyvä. Runokuvat kautta kokoelman tosi hienoja ja synnyttivät uusia siltoja aivosolujen välille. Suosittelen. Tuota loisto-opusta sai ainakin vielä kesemmällä Sammakon kirjakaupan alesta parilla eurolla.

Minulla oli ajatuksena, että olisin voinut kirjoittaa tänään, mutta kroppa on eri mieltä. Aamulla kun menin töihin, onnistuin tekemään jotain hartialleni (en tiedä mitä, se on jumissa muutenkin) ja ihan yhtäkkiä alkoi helvetillinen särky, joka ylettyi lapaluun, hartian lihasten ja olkavarren kautta oikean käden sormiin asti. Ihan yhtäkkiä ja tosi lujaa. Niin lujaa, että alkoi oksettaa. Hillokuningatar oli niin maailman ihanin ihminen, kun lähti hakemaan minulle lähiapteekista troppia. Sen ajan lojuin työtuolissani ja yritin olla tuhertamatta itkua. Kaksi buranacapsia myöhemmin särky oli laantunut jomotukseksi, joka on nyt jatkunut eri vahvuisena koko päivän. Tämän lisäksi iltapäivällä alkoi olla pumpulinen olo ja poskia kuumotti. Lämpöä. Puoli kolmelta lähdin kotiin todettuani, etten pysty enää keskittymään. Nyt olen sitten torkkunut (huonosti) sängyn pohjalla ja manannut lämpöä pois. Ei taida auttaa. En tiedä mikä iski ja onko hartiaongelmalla ja lämmöllä mitään yhteyttä toisiinsa, mutta sen tiedän, että sairaana ei tarvitse kirjoittaa.

Enää ei nukuta, joten voisin linnoittautua sohvalle jonkun lukemattoman kirjan kanssa. Pinosta löytyisi hyvä valikoima Sammakon kirjoja jo mainitun kesäalen takia, niistä sopii valita.

Ei kommentteja: