May the Force be with you

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Aikataulu

Kommentoin juuri Elinan blogiin, sillä Elinakin kirjoitti deadlineista. Ja kun kommentin kirjoittamisen jälkeen vain istuin ja katselin ulos (kirjoituspöydän ääressä, ja ihmettelin, miksi en tosiaankaan kirjoita siinä, kun siinä on niin mukava istua, mutta en nyt vain kirjoita), niin tajusin ajan kulun ja deadlinet aika konkreettisesti. Ja sen, että minun täytyy tehdä vähän tarkempi aikataulu itselleni, koska liberaali "kesäkuun loppuun" ei vain ole tarpeeksi. Laskin sitten yhteen yksi plus yksi plus yhtä sun toista ja vaikka aika ei ole uusiutuva luonnonvara, aion yrittää sitä, että minulla olisi koelukukelpoinen versio Volvosta valmiina toukokuun alussa. Sitten olisi vielä vähän aikaa viilatakin kommenttien jälkeen. Eli kaksi kuukautta. Ja homma on vielä aika alkutekijöissään. Pääni sanoo: "kyllähän minä, mutta kun aika" ja tiedän kyllä, että kaksi kuukautta on yllättävän vähän. Se voi myös olla yllättävän paljon, riippuu vähän asioista. Toivon, että kaksi kuukautta on tänä keväänä yllättävän paljon.

3 kommenttia:

vaarna kirjoitti...

Kauheaa, minullakin on liberaali "kesäkuun alussa" aikataulu. Pitääkö nyt alkaa oikeasti miettiä, ettei sinne ole enää montaa kuukautta? APUA! O.O'

Anonyymi kirjoitti...

Voin lohduttaa teitä molempia liberaalilla 'valmis vuonna 2025' aikataulullani :D
Än (kirjoittanut viimeksi kolme viikkoa sitten...)

Rooibos kirjoitti...

Vaarna, ikävä kyllä kesäkuun alkuun ei ole enää kovin paljon aikaa :D. Ja joo, minun reaktioni oli ensialkuun ihan samanlainen... ;)

Än, yllätät kuitenkin ja olet valmis ennen meitä muita :)? Toivottavasti löytyy kirjoitusaikaa pian :).