May the Force be with you

torstai 20. maaliskuuta 2008

Löysää ja lämmintä

Eilisen hyvät aikeet kaatuivat niihin päiväuniin. Oli ihana nukkua, mutta herääminen ei ollut ihanaa ja sitten meni tunti, ennen kuin olin taas hereillä ja oho opsis, kello oli yhdeksän. En sitten tiskannut, enkä lukenut Deltaa. Tänään ei ole myöskään ahkeroitu, koska oli ratsapäivä ja ratsapäivä on vapaapäivä kirjoittamisesta. Huomenna lähden aamujunalla kohti kotikontuja ja pakkaan mukaan Deltan junalukemiseksi. Lyijykynä täytyy muistaa myös.

Ei minulla oikein mitään sanottavaa ole, kunhan kirjoittelen. Väsyttää sillä tavalla sopivasti niin kuin estetunnin ja kuuman suihkun ja salaatti-illallisen jälkeen väsyttää. Raukea olo. Aion katsoa Tudorit telkkarista ja kuolata Jonathanin päälle. Ja jos jaksan, niin kannustan Kiira Korpea luistelun MM-kisoissa; Hesari kertoi, että hän on lyhytohjelman jälkeen neljäs ja että telkkarista tulee vapaaohjelma kymmenestä kahteentoista.

Tekee mieli karkkia, mutta ei ole muuta kuin suklaata ja sitä ei lasketa. Taidan kuoria itselleni muutaman luomuporkkanan kun lysähdän sohvalle telkkarin ääreen. Yhtä reipasta iltaa teillekin ;).

Ei kommentteja: