May the Force be with you

maanantai 24. maaliskuuta 2008

Pääsiäistä

Sain kuin sainkin korjausluettua perjantaina junassa Deltan. Nyt minulla on tuolla viisi kreikkalaista odottamassa, että päivitän korjaukset printeiltä koneelle. Sitten löytyy myös Beta, jota en ole vielä lukenut, enkä tiedä mitä sille teen. Ehkä siitä voisi löytyä materiaalia tai edes ideaa yhteen pieneen tekstinpätkään, joka tällä hetkellä kulkee nimellä Emmentaali, mutta josta tulee kreikkalainen, jos luoja suo. Kysymysmerkkinä tässä on se, että viittaako edellisen lauseen luoja minuun vai johonkin juustojen jumalaan. Voi nimittäin olla, että armeliain vaihtoehto Emmentaalille on päästää se kärsimyksistään.

Ai että mitä muuta tein pääsiäisenä? Söin. Nukuin (tahtoo nukkua lisää). Luin Steniuksen loppuun, enkä ole siitä yhtä haltioissani kuin Hesarin arvostelija oli. Viihdytin sukulaisia ja perhettä. Saunoin. Se oli ihanaa. Tänään olen tiskannut, vaihtanut lakanat, pyykännyt, leiponut sämpylöitä, neulonut kirjoneulevillasukkaa (tiedän! minä! villasukkaa! neulonut! älkää kertoko kenellekään...) sekä nauttinut ystävän seurasta.

Seuraava siirto on laittaa perunat kiehumaan, jotta voin syödä kotopuolesta mukaan saamaani hirvipaistia ja perunaa. Sitä seuraava siirto on korjata kreikkalaisia sekä lukea eräs novelli, josta minun on tarkoitus antaa palautetta kirjoittajalle. Sitäpaitsi tänään tulee Harry Potter ja Azkabanin vanki telkkarista. Ko. kirja on lempparini Pottereiden joukossa ja sitä katsellessa voi varmaankin neuloa sukkaa. Hommia on kiitettävästi vielä tälle illalle. Laukkaan siis, ratsu reima!

Ei kommentteja: