May the Force be with you

maanantai 15. syyskuuta 2008

Oi miksi

Miksi, oi miksi on niin hiton vaikea päästä ajoissa nukkumaan, vaikka kaikki edellytykset ovat kunnossa? Miksi, oi miksi väsyneenä ja "liikaa nettisurffailua kun piti olla jo sängyssä" -krapulaisena mikään ei tunnu miltään, murjotus ottaa kädestä ja kuiskaa korvaan, että unohdit muuten taas ostaa uuden astmapiipun? Ja miksi Alfa, Ksii, Rho ja kumppanit tuntuvat vain ankealta kasalta sanoja? - säälittävältä yritykseltä, joka ei koskaan tule kohtaamaan muuta kuin oman epäonnistumisensa?

2 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Ihan samat tunnelmat täällä. Tämä päivä ollut erityisen harmaa, kaikki tuntuu turhalta ja vaikka ihan minkä tahansa surkeimmasta surkeimman kirjan nappaisi käteen, niin paremmin sekin on kirjoitettu kuin omat tekstini.

Pitäisi varmaankin antaa itselleen lupa piehtaroida sakeissa oloissa sen sijaan, että keinotekoisesti tekohengittäisi itseään reippaaksi ja luottavaiseksi.

-- ja juu, se riittävä yöunikin voisi auttaa!

Terveisiä kohtalotoverilta!

Rooibos kirjoitti...

Katja, näköjään sitä on liikkeellä... Ja riittävää yöunta on niin vaikea saada, samoin kaikkea muuta riittävää, joka todennäköisesti vaikuttaisi ankeisiin oloihin. Toivottavasti oma sakea olosi helpottaa jo. Minä en ole ihan varma omastani, mutta pääasia on, ettei se estä kirjoittamista.