May the Force be with you

sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Wanted: Brittan uusi hevonen

Tuli tässä mieleeni, että jos jollakulla ajelehtii nurkissa Lisbeth Pahnken lastenkirja Brittan uusi hevonen, niin täällä olisi ottaja. Kyseinen opus on vältellyt minua jo kymmenisen vuotta ja minulla olisi sille käyttöä.

4 kommenttia:

Karpalo kirjoitti...

Heh, sattuipa hassusti.

Laitoin haun www.antikvaari.net :ssä ja siellä on myynnissä yksi Brittan uusi hevonen hintaan 3e.

Hassua tässä on se että se yritys joka sitä kirjaa myy on minun. :)

Tietäen kirjavarastojemme tilanteen, en mene lupaamaan että se kirja löytyy helposti, (meillä on ihan kamalasti kirjoja ja joskus niitä ei vaan löydy, enkä minä ainakaan löydä, koska en ole näiden tilausten kanssa niin paljoa tekemississä) mutta mies tulee tänään kotiin ja hän näitä asioita hoitaa, joten kyllä se tässä viikonlopun aikana selviää.

Voisit tilata sen sieltä antikvaarista jolloin se tilaus tulee miehen postiin ja hän aktivoituu etsimään kirjaa. Voin vielä tehostaa hakua sillä että sanon että sä olet mun kaveri, joten kirjan olisi parasta löytyä, tai rankaisen kurjasti. :)

Heh, aika hupaisaa.

Rooibos kirjoitti...

Karpalo, olet varsinainen pelastava enkeli! Tilasin kirjan ja maltan tuskin odottaa :). Britat ovat pienoinen pakkomielle minulle ja tuo on ainoa, joka minulta puuttuu. Meinasin jo saada tuon kirjan tänä kesänä, mutta posti hukkasi sen matkalla myyjältä minulle. Kiitos kovasti siis avusta, ehkä viimein saan puuttuvan kirjani :)!

Anonyymi kirjoitti...

Jee. Brittan hevonen löytyi. :)

Mies tuli kotiin ja käveli tohon hyllylle ja sanoi, että onko se tämä. Hän laittaa sinulle sähköpostia ja sinä saat kirjan heti alkuviikosta.

Karpalo

Rooibos kirjoitti...

KIITOS, Karpalo :)!