May the Force be with you

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Kuvia ja silityskuvia

Tänäänkään ei ole tapahtunut juuri mitään, itse asiassa jopa vähemmän kuin olisin suonut. Kyllä, nyt kun virkavapaata on jäljellä enää ensi viikko, myönnän, että alkaa olla vähän suorituspaineita vapaan suhteen. "Pitäisi" sitä ja tätä ja tuota ja olla yltiöpäisen iloinen ja onnellinen ja muuta. Hohhoijaa - tuollaiset "pitäisit" ne tekevät olosta niin rattoisan ja leppoisan...

Tämän päivän saavutuksiin kuuluu hienoinen raakatekstin kirjoittaminen. Ihan puutaheinää, mutta tajusin, että jollain satunnaisella kuvalla voi saada sanat virtaamaan, jos on vaikeuksia päästä käyntiin. Ja kuvalla tarkoitan nyt ihan konkreettista kuvaa, en kielikuvaa. Kirjoittelin raakatekstiä, siirsin pöydällä olevaa lehteä ja kas, avoimella sivulla oli kuva ja yhtäkkiä sukelsinkin sinne sisälle, kerroin mitä näin, mitä oli tapahtunut ja mitä tulisi tapahtumaan, millaisia ihmiset olivat. Täytyy pitää mielessä, näitä houkutuslintuja pitää keräillä aina kun niitä lentää vastaan.

Alkoi sataa. Mietin tässä, että mihin ryhtyisi seuraavaksi. Silittäminen olisi hyvä vaihtoehto, lähinnä siksi, etten ole tehnyt sitä pitkään aikaan ja siinä voisi saada aikaiseksi suuria asioita. Niin kuin esimerkiksi päällepantavaa; pyykinkuivaustelineellä roikkuu hame, joka kaipaa kipeästi silitystä. Sitäpaitsi silittäessä tulee usein hyviä juttuja mieleen; on lämmintä ja höyryisää, kädet touhuavat ja pää voi ajatella omiaan.

Ei kommentteja: