May the Force be with you

tiistai 11. toukokuuta 2010

Tekemätön tiistai

Johtuuko se tuosta kässärin viimeviikkoisesta lähettämisestä, että tällä viikolla en pääse sängystä ylös, vai mistä? Aamulla nukuttaisi. Eikä ihan hirveästi huvita nousta. Kun ei muka ole syytä. Ei mitään projektia. Pitäisi reipastua?

Eilen ampaisin sinne spinningiin sitten kun sain itseni ylös sängystä, tänään otin laiskan startin ja menin sen jälkeen salille. Kummasti se liikkuminen antaa lisäenergiaa. Silti en ole kyllä tehnyt tänään mitään. Tai siis kävin salilla ja nyt iltasella tapasin kaveria. Siinä se. Netissä olen surffaillut, lukenut Hilja Valtosen Neekerityttö peilaa -kirjaa (miljoonatta kertaa!) ja kämppä on saanut rauhassa olla mullinmallin. Siivotaan sitten huomenna. Mennään sitten huomenna katsomaan taidetta. Huomenna sitten. Ei sillä, huomisesta on tulossa tätä menoa aika tarmokas päivä ;).

Tällaista tänään, hidasta ja hiljaista. Ruokaa tarvitsisi laittaa. Sen jälkeen onkin jo ihan ilta, kun kello käy nyt jo seitsemää. Erikoinen päivä kaikessa tekemättömyydessään ja haluttomuudessaankin, silti ihan mukava. Ulkona lämpenee, lupaa hyvää huomiselle. Ikkunan takana vaahtera alkaa ehdotella kukkia.

2 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Ihan sama nuutumus ja uneliaisuus ollut täällä. Viime yönä nukuin 9 tuntia, se auttoi hiukan. Alkoivat hiljalleen virrata sanatkin. Samoja liikahduksia toivottelen sinne!

Rooibos kirjoitti...

Kumma kevätväsymys :), mutta jospa se tästä!