May the Force be with you

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Yritystä

En kirjoittanut mitään uutta. Kirjoitin kuitenkin puhtaaksi kaksi aihiota. Toisen, käsin kirjoitettuna viisisivuisen, kirjoitin muistiin perjantai-iltana ennen nukkumaanmenoa. Siihen tuli kimmoke eräältä kaverilta, joka kertoi sattumuksestaan. Toisen kirjoitin raakatekstinä eilen, kun varastin itselleni 45 minuuttia kirjoitusaikaa keskellä päivää lähikuppilassa. Se eilinen oli lyhyempi, puhtaaksikirjoitettuna puolitoista sivua, vähän vajaa. Kummastakin tekstistä saattaa olla vielä joksikin, varsinkin siitä perjantaisesta, pitää vain kirjoittaa edelleen, lisäillä väleihin tavaraa ja lihottaa. Ei siis kovinkaan luovaa touhua tälle päivälle, mutta sainpahan nyt edes jotain aikaiseksi. Ja tosiaan, huomenna töissä katselen kalenteria sillä silmällä, että jos löytyisi pari päivää, joille ei ole buukattu palavereja, niin merkitsen ne lomapäiviksi. En sovi niille päiville mitään, vaan pyhitän ne kirjoittamiselle ja nimenomaan Kreikkalaisille. Olen yksin ja kirjoitan.

En ole päässyt Kreikkalaisista edelleenkään käsiksi vielä muihin kuin Tauhin, vaikka siitä Omegasta jo totesinkin, että pitää väljentää. Pitäisi lukea ajatuksella se palaute (joka on itse asiassa kaksi palautetta), jonka sain jo toukokuussa sieltä ensimmäisestä kustantamosta. Sen mukaan alan nyt muokata Kreikkalaisia. Toivottavasti vain saan jostain aikaa siihen. Joo, lomapäivästä kyllä, mutta muualtakin, jotain koloja, joiden aikana keskittyä olennaiseen.

Tajusin juuri, että tämän päivän pääateria on vielä syömättä. Laitan pyykit koneeseen ja perunat kiehumaan ja syön. Sitten pitää viilata muutamaa asiallista ja tylsää, mutta välttämätöntä dokumenttia ja jos vaikka ehtisi lukemaan jotain noista kirjoista, jotka ovat kesken. Onkohan liian kunnianhimoinen suunnitelma?

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Blogistani löytyy palkinto!

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, Päivi :)!