May the Force be with you

tiistai 9. marraskuuta 2010

Toistan itseäni

Eilen oopperassa Madama Butterfy. Tänään jumpassa ensimmäistä kertaa en-edes-muista-kuinka-pitkään-aikaan. Viimeisimmästä antibioottikuurista on nyt puolitoista viikkoa ja uskaltauduin siihen jumppaan, jossa käy vain raskaana olevia naisia ja eläkeläisiä. Ja minä. Hyvä, että aloitin tuollaisesta vähän rauhallisemmasta, kyllä nimittäin huomasi, että pohjakunto on laskenut jonnekin miinuspuolelle. No, kaipa se siitä tokenee. Jumpan jälkeen tapaamaan entisiä työkavereita ja sitten kaatosateen läpi kotiin. Se siitä luvatusta lumimyräkästä. Vähän on petetty olo, mutta minkäs teet.

Nyt väsyttää. Huominenkin on ohjelmoitu, menen tapaamaan tulevaa kummipoikaani. Torstaina ajattelin taas harrastaa hiukan liikuntaa ja luulen, että joskus on pakko tiskata. Perjantaina lähden kotipuoleen isänpäivän viettoon.

Elättelen toiveita, että jaksan kirjoittaa tällä viikolla unisivuja, sillä muuhun ei oikein ole aikaa. Ehkä otan kirjoitusvihon mukaan kotipuoleen ja sen sijaan, että nukahtaisin perjantain junamatkalla jo Tikkurilassa, voisin kirjoittaa vähän? Voisin hyödyntää sen ajan, kun joutuu istumaan maailman huonoimmalla penkillä (vertasin eilen Kansallisoopperan penkkejä VR:n penkkeihin ja Ooppera voitti 6-0) ja kirjoittaa edes muutaman sivun, itseni hereille ja puhtaaksi? Ehkä teen myös lupauksen loppuvuodelle - taas kerran: merkitsen kalenteriin itselleni kirjoitusiltoja, joille en sovi muita rientoja. Kannatatteva idea. Etenkin jos aion saada Kreikkalaisiin jotain tolkkua ennen joulua.

2 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Tuo kalenteri-idea on hyvä. Hio valmista nyt ja lähetä uudestaan!

Oli pakko tulla kertomaan sinulle, että sain nyt vasta yhdeltä kustantajalta vastauksen käsikirjoitukseeni. Onneksi ei tärpännyt. Olisin alkanut jahkata (ensin ajattelin, etten avaa kuorta ollenkaan). Mutta tosiaan 11 kuukautta kesti siellä reagoida ja toisaalta tuli vastaus parissa viikossa.

Rooibos kirjoitti...

Katja - Joo, ei niitä kaikkia passaa jäädä odottamaan, ei tosiaan. Silloin kun Gamma oli romaanikässäri ja viimeisellä kierroksellaan, viimeinen hylsy tuli vuoden ja kahdeksan kuukautta lähettämisestä :). Täytyykin ihan pitää kirjaa siitä, että milloin Kreikkalaisten ekan kierroksen viimeinen hylsy tulee, meneekö Gamman ennätys rikki ;).

Kirjoitin pari sivua raakatekstiä ja nyt on taas ehjempi olo. Olen merkinnyt kalenteriin jo monen viikon matkalle "oma ilta" -varauksia. Niillä eteenpäin!