May the Force be with you

maanantai 27. elokuuta 2012

Post-it

Sain tänään Helmi-Maarialta tunnustuksen, kiitos kaunis siitä!











Sääntöihin kuuluu tehdä seuraavaa:
  1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
  2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
  3. Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.
  4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin. 
Olisin antanut tämän tunnustuksen Helmi-Maarialle, jollen olisi saanut sitä häneltä, mutta en viitsi leikkiä bumerangia tällä kertaa. Onneksi lukulistoiltani löytyy paljon ihania blogeja, joten se isoin ongelma on poimia sieltä vain viisi, jotka saavat post-it-lapun minulta. Katsotaanpas...

Ensin lätkäistään post-itillä Lukuhoukan B.N.:ää, koska Lukuhoukkaa on kiva lukea ja sieltä suunnalta saa aina vertaistukea! Vertaistukea ja ison rutistuksen ansaitsee myös Vera Vala, joka jaksaa aina tsempata! Ja  Luen ja kirjoitan -blogin Paula on myös yksi tärkeistä vertaistuki-ihmisistäni blogimaailmassa. Ihanaa on lukea myös kuinka Karenina Unska uneksii arkana - hänelle toivon kaikkea hyvää ja ihanaa ja vessaremontin pikaista valmistumista :)! Anne Tammelin puolestaan kirjoittaa niin rehellisesti  eeppisen vampyyrisarjan kirjoittamisesta, että hänen blogiaan on aina ilo lukea. Olisin voinut antaa post-it-lappuja vielä ainakin tusinalle blogille, mutta tänään näin. Jos haluatte lisää hyvää luettavaa, katsokaa tuonne oikean sivupalkin blogrolliin, sieltä löytyy ihania sanoja joka päivä!

3 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihanaa, kiitos Rooibos! Tämä lämmittää mieltä kovasti! Vastasin jo tähän haasteeseen blogissani, mutta lisään postaukseen linkityksen tänne, jossa on aina mukava käydä! :-)

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Kiitos <3 Ihana tunnustus <3

B. H. kirjoitti...

Kiitos! Tämäpä oli kiva piristys päivään. :)