May the Force be with you

tiistai 3. toukokuuta 2011

Piristys

Äskeisen postauksen lopussa toivoin piristystä maailmankaikkeudelta, kun tässä kerran joutuu sairastamaan ihan urakalla. Ei tullut yhteydenottoa kustantamosta, sentään, vaikka sitä vähän vinkkasinkin. Tuli kuitenkin puhelinsoitto, joka teki minut iloiseksi. Puhelu liittyy asioihin, joista en kirjoita täällä blogissani, mutta tämä asia hymyilyttää. Kiitos, maailmankaikkeus :)!

Vappuna ostin Kaivopuistossa posetiivarilta onnenlehden. Siinä luvattiin näin:

"Onnesi Tähtisikermä joka kieppuu ylläsi valaiseekin vain Osan reittiäsi, joskin Runsautta ja Hohtoa osaksesi toki tulee, mutta Et saa tuudittautua Väärään Turvallisuuden tuntuun ja antaa vaatimustesi liikaa koetella Haltijattariasi."

Minä suomennan tuon niin, että kaikkea en saa, mutta "runsautta ja hohtoa" riittää silti. Olisiko tauteilu se osa polkua, jota "onneni tähtisikermä" ei valaise ;)? Jos näin, niin valaistulla polulla olisi kuitenkin muutama kiva asia, jotka siis voisivat toteutua ;)? Taikauskoinen en ole, mutta jään odottamaan - tuo äskeinen puhelinsoitto oli jo hyvä alku ;).

3 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Paranemisia Rooibosille!
Ja kivaa, että edes jokin piristää kipeää ihmistä :)

Tessa kirjoitti...

Paranemista täältäkin, varmasti parannuttuuan sitten taas nauttii jokaisesta terveestä päivästä...

Rooibos kirjoitti...

Kiitos toivotuksista, Helmi-Maaria ja Tessa! Tuo piristys tosiaan oli paikallaan - ja kunhan tästä tauteiluputkesta selvitään, niin voi pojat, olen niiiin onnellinen kun pääsen taas urheilemaan, eikä koko ajan tarvitse mättää nappia naamaan :). Nyt jo hingun jatkamaan viime kesänä aloittelemaani lenkkeilyä (ekaa kertaa elämässäni!), mutta pitää kuulemma vielä odottaa muutama viikko...